EDDI isimli Projemizin Açılış Toplantısı Gerçekleştirildi.

İngiltere Ulusal Ajansı tarafından fonlanan, Mucur Vakfının ortağı olduğu EDDI (Early Digital Diagnosis and Intervention, Erken Dijital Tanı ve Müdahale) isimli proje açılış toplantısı çevrimiçi olarak gerçekleştirildi. Aston Üniversitesi koordinatörlüğünde yürütülecek projeye Türkiye, Fransa, Hollanda ve Yunanistan’dan alanında seçkin kuruluşlar eşlik etmektedir. Projenin Eğitim dünyamıza hayırlı ve uğurlu olmasını dileriz.

The Kick-Off-Meeting of the project called EDDI (Early Digital Diagnosis and Intervention), in which Mucur Foundation is a partner, funded by the British National Agency, was held online. A project coordinator will be conducted at Aston University, Turkey, France, is accompanied by outstanding institutions in the area of the Netherlands and Greece. We wish the project to be beneficial and auspicious to our education world.

#ESL #drop-out #EDDI

Aston University