Entrepvet Projesi

Entrepvet Projesi

Eğitim etkinliğinin 1. gününün ilk bölümü İletişim Modülüne ayrıldı. Organizatia Institutul Bucovina’dan Romen ortaklarımız, teorik bir iletişim arka planını ve ardından bir dizi interaktif etkinlik paylaştılar. 🔹 Katılımcılardan yarısının otururken diğer yarısının ayakta olduğu bir oyunda, verilen bir konu üzerinde birbirleriyle konuşma görevi verilirken birbirlerinin eskizlerini çizmeleri istendi. Daha sonra, üst üste dizilerek, sözsüz yollarla bir uçtan diğerine bir sayı iletmek zorunda kaldılar 🥰🔹Öğleden sonraki oturumda MUSEV eğitici kadrosuyla birlikte, Girişimcilikte iletişim ile bir dizi interaktif etkinlikle birlikte, girişimcilikte iletişim becerilerine katkısıyla eşsiz bir hazine olan Erasmus+ programından ve gönüllülük sektöründen bahsettik.

Projenin 2.gününde , Atina Hayat Boyu Öğrenme Enstitüsü’nden Yunanistan’dan ortaklar, etkinliklere özgüven ve bunun günlük hayatımızdaki önemi ve girişimcilik üzerine etkilerini tartıştı.Kendinizi hangi özgüven düzeyinde tanımlarsınız?- Bunu bulmak için katılımcılardan statülerine göre 1’den 10’a kadar gruplar halinde kendilerini düzenlemeleri istenmiştir. Bu alıştırmayı bitirdikten sonra, dünkü iletişim atölyesinden eskizleri kullanarak toplumda sahip olduğumuz bazı rolleri ve sahip olduğumuz güçlü yönleri belirlemeyi başardık.

So gün WSX Enterprise’dan Adriana, sanal bir merkez oluşturmak için kullanabileceğimiz unsurları düşünmemiz için bize meydan okudu. Bir hubın ne olduğu ve hangi amaca hizmet ettiği hakkında bilgiler içeren sunumunda kültürel bir bileşen de vardı ve her katılımcının unutulmaz bir anı yaşadığı bir ülkeyi haritada temsil eden bir yer seçmesi gerekiyordu. .Değerleri ve deneyimleri paylaştık ve genel olarak birbirimiz hakkında daha çok daha fazla şey öğrendik!

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir